Møter

NARFs viktigste møteform er Møteserien. Den er et forum for løpende diskusjon av aktuelle og viktige faglige spørsmål. Normalt holdes det møter hver første tirsdag i måneden fra februar til mai og fra september til desember. Møtene starter kl. 15.00 og avsluttes ca. kl. 16.30. Kommende møter finner du i Kalenderen og på siden for Nyheter.

Tidligere møter i senere tid finner du i oversikten Tidligere møter og dokumenter, hvor det er lenker til disposisjoner, bildepresentasjoner og annet materiale hvis det er lagt frem noe slikt i møtet.

En samlet oversikt over møter og emner i Møteserien fra 1984 og fremover finner du her.

Foreningen holder også kveldsmøter, opprinnelig kalt «medlemsmøter». I senere år har slike møter innskrenket seg til foreningens årsmøter. Slike er også med i oversikten Tidligere møter og dokumenter. En samlet oversikt over kveldsmøter siden 1981 finner du her.

Dessuten er en samlet oversikt over foredragsholdere i alle foreningens møter tilgjengelig her.

Utviklet av Imaker as